Recomandari echipamente inot Click aici
logo nextlogo
Buna seara,  Login | Inregistrare

CINE ESTE AQUAZONE?

Informeaza-te despre noi

Aquazone  ›  Aquagym  ›  Alte echipamente  ›  Finis Tech Toc
Finis Tech Toc
 ›  Garantie: 12 luni
Finis Tech Toc

Finis Tech Toc este un accesoriu de inot simplu de purtat în jurul taliei, ce ofera inotatorilor un feedback in ceea ce priveste forta de tractiune și asigură totodata poziția corectă a soldului .

Conceput dintr-o capsulă de plastic, Tech Toc utilizeaza un rulment cu bile și amplificatoare acustice pentru a crea un sunet cand dispozitivul este înclinat de la o parte în alta.

Acest feedback sonor permite înotătorilor sa auda și sa simța mișcările din șold .

Tech Toc este un produs prietenos , útil pentru a tine corpul fara pera mult balans in timpul inotului si pentru o buna pozitie a soldurilor.

Acesta poate fi utilizat de către orice vârstă pentru orice distanță de înot ,fara nici o restrictie.

Folositi-l pentru toate sau doar o parte din antrenament . Este deosebit de valoros atunci când ești obosit , deoarece acesta asigură rotația șoldului corecta in momentul în care ești cel mai probabil dispus de a suferi de o degradare a acestuia daca esti inotator de performanta.

Tech Toc este singurul dispozitiv care permite înotătorilor sa-si controleze poziția soldurilor comparativ cu pozitia mainii și poziția corpului , folosind un sunet și un impuls pentru a atentiona.

Tech Toc utilizeaza o minge care care se afla în interiorul unei capsule de plastic conținând amplificatoare acustice la fiecare capăt .

Dispozitivul permite înotătorilor să audă , precum și sa simța ritmul in timpul inotului dar si tehnica .

Cand mingea lovește amplificatorul acustic de la fiecare capăt al capsulei , acesta oferă înotătorului feedback-ul sonor pe rotație de șold și de mișcare .

În plus , antrenorul poate vedea o referință vizuală și auzi un zgomot sonor pentru a monitoriza rotația șoldului în raport cu poziția mainii si a corpului.

Garantam pentru produs timp de 12 luni de zile de la data facturarii pentru orice defectiune fara ca aceasta sa fie provocata .
Scrie primul review pentru acest produs

Daca ai folosit sau folosesti acest produs, scrie cateva cuvinte despre el

Despre tine

Nume, Prenume*
 

Adresa e-mail*

Despre produs

Titlu review*

Nota produs*

Continut review*

Cod de securitate*
   


Acceptam plati prin
visa mastercard paypal
platforma magazine online by Silkweb © 2007-2016. Spawell Brand Srl Toate drepturile rezervate. CUI: RO 27858066, Reg.Com.: J24/846/2010.